Over Juist Talent
arrow_drop_up arrow_drop_down

JuistTalent helpt je stappen te zetten door praktische begeleiding te bieden bij loopbaan-, sollicitatie-en recruitmentvraagstukken

Inclusief loopbaancoaching voor "alle" 45-plussers (gesubsidieerd)

Een boost geven aan je loopbaan of bedrijf 

JuistTalent is ontstaan uit de overtuiging dat talent niet onbenut moet blijven en dat een juiste benadering van dat talent enorm bijdraagt aan betrokkenheid. 


Al meer dan 15 jaar ben ik actief in het verbinden van sollicitanten en organisaties. De laatste 5 jaar heb ik mijn ervaring als manager in de werving & selectie aangevuld met het persoonlijk ontwikkelen van mensen en organisaties bij loopbaanontwikkelings- en recruitment vraagstukken. Om mijn passie kracht bij te zetten ben ik tevens gecertificeerd loopbaanbegeleider. 


Door mijn vele gesprekken met sollicitanten en werkgevers realiseerde ik dat het ontbreken van werkplezier veelal mensen doet besluiten van baan te wisselen. Zonde. Vooral als het ontbreken van plezier niet is besproken op het werk. Tevens zonde als er bij de werkgever geen oplossingen voorhanden waren om dit plezier te realiseren. 


Onbenut talent, burn- of bore-out, weinig zelfvertrouwen etcetera. Het zijn zo wat voorbeelden die het resultaat kunnen zijn van het ontbreken van werkplezier. Daardoor kunnen er echter ook hoge kosten aan verbonden zijn met betrekking tot re-integratie of het werven van nieuw personeel.  Met slimme inzet van recruitment en coaching wordt meer talent bereikt en benut. 


Op deze manier draagt JuistTalent bij aan het het optimaal benutten van talent en daar ben ik trots op!Wat anderen zeggen over ons

Ik ben via een kennis met Maxime in contact gekomen, omdat ik met een derde persoon over mijn loopbaan wilde praten. Ik heb met Maxime een prettig intakegesprek gehad, waarna hij een kort traject in loopbaanbegeleiding voorstelde. Dit waren 4 gesprekken die om de twee weken plaatsvonden en het maken van opdrachten thuis, die voor een gesprek per mail ingestuurd moesten worden. Bij mij waren de opdrachten en gesprekken gericht op mijzelf als mens en op mijn relatie met werk. Het goede van Maxime is dat hij tijdens de opdrachten en gesprekken je niet in een bepaalde richting probeert te leiden of te sturen. Hij begeleidt je door je te stimuleren na te denken en uit de gesprekken en opdrachten zelf je conclusies te laten trekken. Hij doet dit op en positieve, persoonlijke en prettige manier. Verwacht niet dat je antwoorden door Maxime voorgekauwd krijgt. Je zult zelf veel tijd aan de opdrachten moeten besteden en de gesprekken zijn ook vrij intensief. Dat lijkt me echter de juiste manier bij een dergelijke begeleiding. Ik heb de oopbaanbegeleiding door Maxime dan ook als waardevol ervaren waar ik later nog veel aan heb gehad.

Michel

Iedere keer had Maxime wel iets origineels waar we mee begonnen, zoals een tekst waarin ik mezelf herkende, of waarin hij goed inspeelde op een actuele gebeurtenis. Hij is een prettige gesprekspartner die goede adviezen geeft. 

Nu is er bij mij meer vertrouwen om de arbeidsmarkt op te gaan  (met een goed cv!). Mijn enthousiasme is gewekt om op zoek te gaan naar een baan waar ik heel blij mee ben. Maar ik had echter gehoopt dat ik ook wat wijzer zou worden over andere richtingen qua banen betreft die we wel hebben onderzocht. Hierin zijn de mogelijkheden voor mij toch wat beperkt gebleven. Ik ben tevreden met het resultaat.

Susan

JuistTalent is Noloc erkend

Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches