arrow_drop_up arrow_drop_down
Loopbaancoaching Brabant

Over JuistTalent:
Loopbaancoaching en Recruitment Search & Match

Inclusief loopbaancoaching voor "alle" 45-plussers (gesubsidieerd)

Loopbaancoaching Brabant

Drijvende kracht achter JuistTalent

Mijn naam is Maxime Quax, ik ben de drijvende kracht achter JuistTalent.

JuistTalent is ontstaan uit de overtuiging dat talent niet onbenut moet blijven en dat een juiste benadering van dat talent enorm bijdraagt aan betrokkenheid. 


Al meer dan 15 jaar ben ik actief in het verbinden van sollicitanten en organisaties. De laatste 5 jaar heb ik mijn ervaring als manager in de werving & selectie aangevuld met het persoonlijk ontwikkelen van mensen en organisaties bij loopbaanontwikkelings- en recruitment vraagstukken.


Door mijn vele gesprekken met sollicitanten en werkgevers realiseerde ik dat het ontbreken van werkplezier veelal mensen doet besluiten om van baan te wisselen. Om dit plezier terug te vinden helpt het om aandacht te besteden aan wat je belangrijk vindt en hoe je dit zichtbaar maakt. Dit proces is persoonlijk, intensief en heel leuk. Het levert namelijk altijd op! 

Loopbaancoaching Brabant

Voor werkgevers

Aan werkgeverszijde valt op dat bedrijven in hun profilering naar de arbeidsmarkt maar langzaam wisselen van stijl hoe om te gaan met recruitment vraagstukken. Hierom hebben wij, Inge en ik,  Search & Match recruitment bedacht, waardoor het werven en selecteren transparanter en laagdrempeliger wordt voor de kandidaat. In dit proces wordt nauw met de opdrachtgever opgetrokken en wordt er gedaan wat nodig is: het plezier en de kern van de vacature delen aan die mensen die hierop aanhaken en hen vervolgens direct in te plannen voor een gesprek bij de klant. Ook dat levert altijd op!


Op deze manier draagt JuistTalent bij aan het het optimaal benutten van talent. En dat is waarvoor wij het doen want dat levert meer plezier in werken en leven op. 

Hier kan JuistTalent je bij helpen

Loopbaancoaching en Talentcoaching

Loopbaancoaching en Talentcoaching

JuistTalent verzorgt loopbaancoaching en talentcoaching. We gaan concreet aan de slag met jouw talenten en de inzet op de werkvloer.

Recruitment Search en Match (werkgevers)

Recruitment Search en Match (werkgevers)

JuistTalent benadert actieve kandidaten in nauwe samenwerking met opdrachtgevers. We vragen geen wervingsfee.
Loopbaancoaching  45-plussers

Loopbaancoaching
45-plussers

Gratis loopbaanbegeleiding voor 45 plussers die stappen willen zetten in hun loopbaan. Maak gebruik van de 45+ coaching.

Dit zeggen anderen over JuistTalent

Ik ben via een kennis met Maxime in contact gekomen, omdat ik met een derde persoon over mijn loopbaan wilde praten. Ik heb met Maxime een prettig intakegesprek gehad, waarna hij een kort traject in loopbaanbegeleiding voorstelde. Dit waren 4 gesprekken die om de twee weken plaatsvonden en het maken van opdrachten thuis, die voor een gesprek per mail ingestuurd moesten worden. Bij mij waren de opdrachten en gesprekken gericht op mijzelf als mens en op mijn relatie met werk. Het goede van Maxime is dat hij tijdens de opdrachten en gesprekken je niet in een bepaalde richting probeert te leiden of te sturen. Hij begeleidt je door je te stimuleren na te denken en uit de gesprekken en opdrachten zelf je conclusies te laten trekken. Hij doet dit op en positieve, persoonlijke en prettige manier. Verwacht niet dat je antwoorden door Maxime voorgekauwd krijgt. Je zult zelf veel tijd aan de opdrachten moeten besteden en de gesprekken zijn ook vrij intensief. Dat lijkt me echter de juiste manier bij een dergelijke begeleiding. Ik heb de loopbaanbegeleiding door Maxime dan ook als waardevol ervaren waar ik later nog veel aan heb gehad.

Loopbaancoaching  45-plussers

Michel

Iedere keer had Maxime wel iets origineels waar we mee begonnen, zoals een tekst waarin ik mezelf herkende, of waarin hij goed inspeelde op een actuele gebeurtenis. Hij is een prettige gesprekspartner die goede adviezen geeft. 

Nu is er bij mij meer vertrouwen om de arbeidsmarkt op te gaan  (met een goed cv!). Mijn enthousiasme is gewekt om op zoek te gaan naar een baan waar ik heel blij mee ben. Maar ik had echter gehoopt dat ik ook wat wijzer zou worden over andere richtingen qua banen betreft die we wel hebben onderzocht. Hierin zijn de mogelijkheden voor mij toch wat beperkt gebleven. Ik ben tevreden met het resultaat.

Loopbaancoaching  45-plussers

Susan

Loopbaancoaching en Talentcoaching

JuistTalent is Noloc erkend

Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches